01 October 2017

Bllokohen 16 refugjate ne kufi

Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Gjirokastër tha se më datë 29.09.2017, në afërsi të fshatit Jorgucat, janë kapur shtetasit libian, algjerian, sirian, iraken e palestinez, M.A, A.M, M.A, A.M, L.H, Y.CH, H.B e M.O vjeç 24, 30, 24, 29, 48, 18, 21 e 22, të cilët kanë kaluar kufirin e gjelbër nga Greqia për në Shqipëri, në mënyrë të paligjshme.

No comments:

Post a Comment