11 April 2017

Rikonstruksioni i rrugës Picar- Kolonjë

Rikonstruksioni i rrugës Picar- Kolonjë, faza e dytë. Punimet kanë nisur prej disa ditësh dhe po vazhdojnë me ritme të kënaqshme. Investimi në vlerën e 34 milionë lekëve të rinj, akorduar nga buxheti i Bashkisë Gjirokastër, shtrihet në një gjatësi prej 2.6 kilometrash.

No comments:

Post a Comment