11 April 2017

Nje ide qytetare:referendum per Aeroportin e Gjirokastres

Aerodromi Gjirokastres ka vendosje IDEALE per ulje ngritje te avioneve 
SPECIALISTET vazhdojne te jane PRO aktivizimit te AERODROMIT TE Gjirokastres ... Pse NUK DEGJOHEN KETA SPECIALISTE ??!! 
Sot eshte prononcuar ne favor te Aerodromit te Gjirokastres edhe nje tjeter specialist (ish ushtarak) , njohes i aerodromit zoti NURI BANUSHI  i cili shprehet:Duke qene se jam njohes i kushteve teknike te fushes se aviacionit ne Gjirokaster si shume te tjere e mbeshtes idene se aerodromi eshte funksional ne te gjithe kushtetet e motit per vet sistemin e dranazhimit qe ka patur dhe nuk e di nese ekziston ....ka nje vendosje te persosur per uljen dhe ngritje e avioneve ...e shume e shume avantazhe te tjera qe nuk dua te zgjatem . Une mendoj se Forumi duhet te nisi nje beteje ligjore ..kush e bllokoi nje piste qe ishte ne funksion dhe kush e mba te bllokuar ....mendoj se drejtesia jep rezultate me te shpejta se sa sensibilizimi i opinionit qe ju e beni shume mire dhe meritoni respekt !

No comments:

Post a Comment