26 April 2017

Plani per narkotiket

Në zbatim të Plan Veprimit Kombëtar kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit 2017- 2020, Kryetarja e Bashkisë, znj. Zamira Rami zhvilloi një takim me kryetarët e fshatrave, administratorët dhe përfaqësues të Drejtorisë Vendore të Policisë. 
Gjatë takimit u vu theksi te bashkëpunimi dhe bashkërendimi ndërmjet institucioneve, faktorëve e aktorëve, si elementi më i rëndësishëm në luftën kundër kultivimit të bimëve narkotike.

No comments:

Post a Comment