24 April 2017

Me 26 prill Keshilli Bashkiak i Gjirokastres,ja axhenda

NJOFTIM
Ditën e mërkurë, datë 26.04.2017, ora 12.00, Këshilli i Bashkisë Gjirokastër zhvillon mbledhjen e radhës me këtë rend dite:
1. P/Vendim: Për “Dhënien e ndihmës ekonomike për periudhen 01-30.04.2017”. 
2. P/Vendim: Për “Dhënie Titull Nderi z. Vladimir Qirjaqi.”
3. P/Vendim: Për “Sistemimin në Shtepine e të Moshuarve Gjirokaster, z. Filip Kostajani.”
4. P/Vendim: Për “Sistemimin në Shtëpinë e të Moshuarve Gjirokastër, znj. Evgjeni Cuka.”
5. Të Ndryshme
Mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe mund të ndiqen nga të gjithë banorët e interesuar.

No comments:

Post a Comment