09 March 2017

Takim per By Pass ne Ministri te Kultures

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro zhvilloi një takim me Forumin Gjirokastra ku të pranishëm ishin jo vetëm dashmirës të trashëgimisë, por edhe ekspertë të fushës si dhe ekipi i inxhinierëve profesionistë të studios projektuese të Bypass-it.
Në këtë takim u diskutua gjatë mbi projektin e bypassit të Qendrës Historike, interesin e kthimit të Qendrës Historike në zonë këmbësore si dhe duke u angazhuar për organizimin e një tryeze të ardhshme teknicienësh për një shkëmbim profesional.

No comments:

Post a Comment