20 March 2017

Policia:vijon dorezimi armeve


Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve. Gjatë ditëve të fundit janë dorëzuar 5 armë zjarri dhe 17 670 fishekë, konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Gjirokastër 4 armë zjarri dhe 17 670 fishekë. Në Komisariatin e Policisë Përmet 1 armë zjarri.

No comments:

Post a Comment