31 March 2017

Nje profesor i paharruar ne Gjirokaster...

Aleksander Cipa

Ky shkrimtar i paperseritshem i letersise shqipe per femije, Tasim Gjokutaj. Nje mik i shtrenjte i familjes sime, por njeheresh i rralle per miqesine time ne Gjirokaster. Prej tij kam mesuar dhe perfituar shume ne formimin tim kulturor dhe ate estetik. Me te kam ndare per me shume se nje dekade kujtime te vyera e te pashlyeshme nga kujtesa dhe jeta ime. Ai eshte i paharruar per mua dhe familjen time dhe krijimtaria e tij letrare mbetet nje prove e letersise qe vleresohet e cmuar nga koha ne kohe. I paharruar i shtrenjti Tasim!

No comments:

Post a Comment