20 March 2017

Nis heqja e depozitave ne Gjirokaster

Ujesjellesi tha se eshte duke shkeputur nga rrjeti depozitat ne zonen e regjimit te furnizimit 24 ore.
Eliminojme rrjedhjen,ndotjen e ujit, demtimet ne soleta e mure shprehet shoqeria UKGJ R
rjeti i ri garanci dhe per stinen e veres

No comments:

Post a Comment