20 March 2017

Nderhyrje e Bashkise Libohove

Bashkia libohove those se ka nisur një ndërhyrje të pjesshme për sistemimin e rrugës që lidh Libohovën me Bulon. Ndonëse kjo është një rrugë jo shumë e përdorshme, qoftë dhe për shkak të amortizimit ndër vite, Bashkia Libohovë po punon për ta sjellë atë në një gjendje më të mirë, duke lehtësuar kështu lëvizjen e këmbësorëve dhe automjeteve.

No comments:

Post a Comment