20 March 2017

DRKK thote se banesa Hroni eshte ne rrrezik ne Gjirokaster


Emergjencë në lagjen "Pazar i Vjetër" Me stafin teknik për të bërë analizën e riskut të banesës "HRONI" monument i kategorisë II .
Banesa është e pabanuar dhe ka pësuar çarje muri në fasadë dhe muri anësor nga ana e rrugës ka marrë "bark"
Në lagje të tilla si kjo ku shtëpitë janë "kokë më kokë" , problematika e një shtëpie krijon probleme sigurie për shtëpinë përballë apo në krah dhe sidomos për kalimtarët.

No comments:

Post a Comment