10 March 2017

AEROSTACIONI I AERODROMIT TE GJIROKASTRES

AEROSTACIONI I AERODROMIT TE GJIROKASTRES , i ndertuar ne vitet '30 dhe i restauruar ne 2008 nga italianet ... nje objekt i vecante , qe perfaqeson zhvillimet ekonomike , arkitekturore , politike si dhe historikun e aviacionit ne Gjirokastren e viteve '30 dhe ne vazhdim ..

No comments:

Post a Comment