03 February 2017

Zbulohet pusi i vjeter ne Pazarin e Gjirokastres

Gjatë punimeve restauruese  në pazarin historik të Gjirokastrës , në një nga blloqet, te Çenajt gjatë gërmimeve dhe heqjen e dherave të depozituar ndër vite,punëtorët rastësisht kanë zbuluar një pus uji mjaft interesant të ndërtuar me gurë të rregullt. Pusi është më i gjerë poshtë dhe ngushtohet duke ardhur te gryka e tij.

No comments:

Post a Comment