28 February 2017

Rikthehet bashkepunimi me Maceraten

Bashkia Gjirokaster dhe Bashkia e Macerates (Itali) nisin nje rruge te gjate bashkepunimi. Me kenaqesi pranova ftesen e kryetarit te bashkise se Macerates z. Romano Carancini per te pare nga afer trashegimine e vyer te ketij qyteti dhe per te folur rreth fushave te bashkepunimit.

No comments:

Post a Comment