06 February 2017

Nis restaurimi kishes se Laboves

Nis restaurimi në Labovën e Kryqit në Kishën e Shën Marias. Restaurimi i këtij monumenti me vlera të rralla dhe rikonstruksioni i rrugës së fshatit janë një tjetër investim i rëndësishëm që Bashkia Libohovë përfiton nga Qeveria.

No comments:

Post a Comment