28 February 2017

Nis projekti ne kala

Ka nisur  puna për realizimin në terren të projektit në kalanë e Gjirokastrës, projekt që ka të bëjë me riorganizimin e hapësirës së blertë ku janë vendosur topat e periudhës otomane si dhe riekspozimi i tyre mbi një knocept tjetër estetik.

No comments:

Post a Comment