06 February 2017

Mbjellje pemesh ne Libohove

Në kuadër të pyllëzimeve të reja, nëpunës të Bashkisë Libohovë, mbollën pemë ditët e fundit në fshatin Nepravishtë, Bulo dhe Drino. Fidanët e rinj janë pemë dekorative, për t’i dhënë një pamje tjetër qëndrës së këtyre fshatrave. Bashkia Libohovë edhe më herët gjatë muajit dhjetor ka mbjellë dhjetra fidanë të rinj në rrugët e Libohovës. Mjedisi është një çështje e përbashkët, prandaj të gjithë duhet të japim kontributin tonë.

No comments:

Post a Comment