08 February 2017

KS Luftetari :punojme per ekipet zinxhir

 KS Luftetari tha se ne zyrat e klubit po punohet keto dite nje projekt per ekipet zinxhir te cilat ne vazhdim jo vetem do te kene ne perdorim emrin e K.F Luftetari por do te rregjistrohen ne strukturat e klubit dhe do te jene plotesisht ne varesi te tij . Po planifikiohet per te lehtesuar punen e trainerve duke ju shmangur disa pergjegjesi dhe duke ju dhene mundesine te japin me te miren vetem ne rolin e tyre per futbollistet e vegjel do te kete plotesim te kushteve ne terren dhe mbi te gjitha edukim sportiv dhe pershtatje me funksionimin e nje klubi profesionist ky projekt eshte planifikuar te vendoset ne pune ne muajin Mars . 

No comments:

Post a Comment