02 February 2017

Banka Boterore nxit afrimin e bashkive

Banka Boterore po nxit  pjesëmarrjen e  qytetevee si Gjirokastra, Libohova Tepelena ,Permeti e Saranda ne nje dialog qe  synon thellimin e angazhimit me partnerët lokalë. Ndër prioritetet kryesore vecohet infrastruktura turistike, agrobiznesi dhe ruajtja e trashëgimisë kulturore

No comments:

Post a Comment