28 February 2017

APLIKIM PER PROGRAMET E NXITJES SE PUNESIMIT

APLIKIM PER PROGRAMET E NXITJES SE PUNESIMIT 
20/02/2017 deri më 13/03/2017 - Faza per aplikime per te perfituar
nga programet e nxitjes se punesimit te mbeshtetura me fonde nga
Buxheti i Shtetit. Jane 7 programe : VKM27 ; VKM47 ;VKM48 ; VKM64 ;VKM199; VKM873; VKM248.
Te gjitha bizneset e interesuara per informacion dhe aplikim te drejtohen tek Zyrat e Punes Gjirokaster, Tepelene , Permet.

No comments:

Post a Comment