23 January 2017

Vidhet banesa ne Lekdush

Komisariati i Policisë Tepelenë tha se më datë 22.01.2017, gjatë natës, në fshatin Lekdush, është vjedhur banesa e shtetasit shtetasit T.B, vjeç 52, ku kanë marrë disa bidonë me produkte ushqimore, si dhe në afërsi të kasolles, i kanë vjedhur një bateri makine. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 134 i Kodit Penal.

No comments:

Post a Comment