07 January 2017

Ushtron dhune ndaj gruas dhe djalit ne Gjirokaster,paditet

Më datë 05.01.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhërit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasit M.Z dhe B.Z, vjeç 56 e 27, banues në Gjirokastër, pasi dyshohet se, shtetasi V.Z, vjeç 58, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj gruas dhe djalit të tij.  Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësorë Gjirokastër. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006. 

No comments:

Post a Comment