31 January 2017

Ushtroi dhune,arrestohet

Komisariati i Policisë Gjirokastër tha se më datë 29.01.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi, V.Z, 60 vjeç, banues në Gjirokastër, pasi ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj bashkëshortes së tij, shtetases M.Z. Kjo shtetase në datën 07.01.2017 ka marrë me vendim të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, lëshim urdhëri të menjëhershëm të mbrojtjes. Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Gjirokastër për veprime të mëtejshme.

No comments:

Post a Comment