26 January 2017

Te rinjte demokrat kundershtojne By Passin e Gjirokastres

Anetare te FRPD Gjirokaster, te rinj e te reja,
qytetare te nderuar, 
Jemi duke pergatitur reagimin tone per by-pass -in e Gjirokastres. Do te jemi nje ze i forte dhe teper i vendosur. Ndaj nese keni sugjerime, keshilla, kritika, shqetesime apo edhe ndihmesa te ndryshme ju lutemi te na kontaktoni dhe ti shprehni ato lirisht. Ne do te vleresojme dhe percjellim çdo fjale tuajen. Ju sigurojme se mirepresim fjalen juaj dhe se do te reagojme me gjithe kapacitetin tone ne mbeshtetje te interesit me te larte te cdo qytetari dhe te komunitetit.  
Kontributi e fjala juaj dhe reagimi e veprimi jone ecin se bashku per nje te ardhme me te mire! 
FRPD Gjirokaster

No comments:

Post a Comment