26 January 2017

Reagime te tifozeve te Luftetarit per ndeshjen e se shtunes

Tre mungesat e medha brenda stadiumit .Tifozat e Luftetarit & Partizanit qe dhuruan spektakel ndeshjen e pare si ne kulture dhe ne cdo aspekt sportiv . Dhe Dejvi Bregu i cili na dhuroi ate goal magjik .Turp qe per vendime te parapercaktuara te prishet gjithe ky realitet sportiv qe u dhurua.

No comments:

Post a Comment