11 January 2017

Opozita reagon per situaten ne Gjirokaster


Sot, qyteti dhe dhjetra fshatra te Gjirokastres dhe banoret e tyre jane te bllokuar nga rreshjet e bores. Urgjencat spitalore, levizja e ushqimeve, nevojat e ndryshme te ketyre banoreve per gjene e gjalle apo plotesimin e kushteve te punes per te levizur nga nje vend ne tjetrin, jane te harruara dhe neglizhuara totalisht nga organet qe kane pergjegjesi publike. Mungesa e hapjes se rrugeve me mjete te posacme, hedhja e kripes, ngritja e nje shtabi emergjencash qe duhet te kordinoj punen per te sherbyer qytetareve ne ç'do zone jane shenje e qarte se pushtetareve vendore dhe qendror nuk u intereson aspak permbushja e detyrave qe ia ngarkon ligji. 
Nga mos hapja me mjete e rrugeve dhe mos hedhja e kripes pikerisht ne hyrjen e fshatit Lazarat u shenjua edhe aksidenti i pare.
I bejme thirrje Kryetares se Bashkise, Prefektit te Qarkut, te vere ne levizje te gjitha instancat dhe makinacionet e mundshme per te perballuar kete situate te rende per te gjithe banoret e Gjirokastres dhe fshatrav
No comments:

Post a Comment