11 January 2017

Nisin keshillimet me qytetaret per buxhetin


Bashkia Gjirokastër, në kuadër të hartimit të Projekt- Buxhetit për vitin 2017 organizon takime publike:
• E mërkurë, datë 11.01.2017, ora 10.00, Njësia Administrative Antigone
• E mërkurë, datë 11.01.2017, ora 11.30, Njësia Administrative Lunxhëri
• E mërkurë, datë 11.01.2017, ora 13.00, Njësia Administrative Lazarat
• E enjte, datë 12.01.2017, ora 10.00, Njësia Administrative Cepo
• E enjte, datë 12.01.2017, ora 12.00, Njësia Administrative Picar
Ftojmë të gjithë banorët të marrin pjesë në këto takime konsultative, për të dhënë mendimet dhe sugjerimet e tyre.

No comments:

Post a Comment