11 January 2017

Ndihma per familiet ne nevoje

Shperndarja e ndihmave per njerzit ne nevoje ne njesine administrative qender.Bashkia Tepelene, dhe Kryqi i Kuq bene te mundur nderhyrjen.

No comments:

Post a Comment