26 January 2017

Muzeu Kokalari sjell foton qe ngjall nostalgji

Dikur i thoshin "Kafeneja e Prefekturës", më pas "Klubi i gjuetarëve", sot thjesht "Te rrapi". Hija e rrapit të vjetër ka qënë dhe është gjithmonë ndjellëse për këdo.
Foto e vitit 1986

No comments:

Post a Comment