16 January 2017

Luftetari dhe miqesoret

Luftetari 7 gola ne 2 miqesore. Pas fitores ndaj Botosani 3-0 bluzinjte kane mbyllur mini fazen pergatitore ne Turqi ku jane nisur per ne Shqiperi. Luftetari ka treguar se per 2 fazat e mbetura do jete nje nga ekipet me te forta ne superlige dhe kte e tregoi me se miri dhe fitorja bindese ndaj Rumuneve qe ne kampionatin e tyre pozicionohen ne mesin e tabeles

No comments:

Post a Comment