14 January 2017

Luftetari afron futbollistin nga Irani
Ahmed Reza Zahmatkesh 
Mosha: 18 
Kombesia: Iran 
Eshte afrimi i radhes i klubit Luftetari. Klubi nga ky moment zotron 80% te kartonit te tij dhe sipas marrveshjes ky lojtar do te huazohet ne Iran deri ne perfundim te ketij sezoni !


No comments:

Post a Comment