26 January 2017

Ja pergatitjet e Luftetarit per te shtunen

Ks Luftetari tha se po shkojne drejt fundit pergatitjet per sfiden e se shtunes kunder Partizanit . Ekipi do te zhviloj dhe nje seance te fundit neser dhe me pas do te grumbullohet . Mungesa e vetme per Trainerin Milinkovic eshte Dejvi Bregu i cili ka plotesuar numrin e kartonave .

No comments:

Post a Comment