14 January 2017

Ja kush iku nga Luftetari

Klubi Luftetari tha se pas bisedimeve F.c Luftetari dhe Zulia F.c kane vendosur te nderpresin bashkepunimin ne forme huazimi per lojtarin Andres Montero nga sot nuk do te jete me lojtar i Luftetarit . Mirupafshim Andres sukse ne karrieren tende faleminderit per gjithcka ke dhene per klubin tone ,shprehet Klubi ne nje mesazh.

No comments:

Post a Comment