01 January 2017

Gezuar Vitin e ri 2017Platforma Qeverisje e Hapur Ju uron Gezuar Vitin e Ri 2017. Me rreth 270 mije vizitore ajo synon edhe kete vit te jete afer jush me lajme,tema dhe  materiale qe synojne transparencen vendore.

No comments:

Post a Comment