09 January 2017

Forumi kembengul per Aeroportin,sjell opinionin e pilotit

PILOTET GJIROKASTRITE KERKOJNE QE AERODROMI TE JETE FUNKSIONAL !

Te nderuar miq te Forumit sot po publikojme nje tjeter prononcim ne favor te aerodromit ekzistues te Gjirokastres , te nje tjeter profesionisti ...SOKOL CUNAJ , piloti gjirokastrit qe vazhdon te fluturoj ,... ai shprehet ne nje nga komentet e tij :
Une mendoj qe keta nuk duhet te bejne ndonje gje te madhe por vetem ta lejojne per fluturim sepse si ka qene dhe eshte aerodrom , por i vendosen betonet gje e cila tregon se nuk duan te zhvillohen sportet ne kete vend por te zhvillohen gjerat qe u interesojne atyre…
Jemi i vetmi vend ne Europe pa Aeroklube , ku aeroklubi i pare ka startuar ne vitin1958 dhe sot jane mbyllur e shkretuar arodromi Gjirokastres , Sarandes, Vlores , Korces ,Gjadrit ,Shkodres , Peshkopise e Kukesit te cilet edhe ne gjendjen qe jane e kryejne funksionin sepse ne disa prej tyre eshte fluturuar edhe me Mig15 dhe Mig 17
Ndryshimin e bejne vetem intelektuaket profesioniste te cilet jane jashte vendimmarrjeve .
Pavarsisht qe une vazhdoj te fluturoj , Shqiperia eshte e plagosur rende ne kete drejtim

No comments:

Post a Comment