07 January 2017

Bllokohen refugjatet ne kufi,rikthehen ne Greqi

Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Gjirokastër tha se më datë 06.01.2017, rreth orës 14:30, në vendin e quajtur “Ura e Lumit”, u kapën 6 shtetas të huaj, emigrantë të paligjshëm. Pas intervistimit, u proceduan me urdhra largimi vullnetar.

No comments:

Post a Comment