08 January 2017

Bllokohen refugjatet dhe riatdhesohen

Drejtoritë Vendore për Kufirin&Migracionin Gjirokastër më datë 06.01.2017, te “Ura e Glinës”, u kapën 5 shtetas indianë, 4 pakistanez e 2 sirianë, emigrantë të paligjshëm, të cilët më datë 07.01.2017, pas intervistimit u proceduan me urdhra largimi vullnetar.

No comments:

Post a Comment