25 December 2016

Te rinjte: nisme per bemiresi per festat e fundvitit

Kemi nisur sot aktivitetin e bamirësisë në kuadër të festave të fund vitit "Dhurojmë Ngrohtësi dhe Urojmë Gëzuar" Nëpërmjet këtij aktiviteti synojmë të sensibilizojmë komunitetin gjirokastrit për të ndihmuar me donacione për shtresat në nevojë për t'i ardhur sa më ngrohtë dhe sa më gezueshëm ketyre familjeve. 
Ftojmë gjithë komunitetin gjithë bisnesin gjirokastrit të mbështesin keta të rinj në nismën e tyre!

No comments:

Post a Comment