19 December 2016

Rri me mua! Thuaj: PRO- JETES, JO-DROGES!

Qeveria e nxenesve te shkolles Asim Zeneli dhe mesuese Desela Nuredini, realizuan nje aktivitet ne kuader te  nismes se Punonjesve Sociale te Njesia E Sherbimit Psiko-social Drejtoria Arsimore Rajonale Gjirokaster per identifikimin e problemeve sociale ne ambjentin e shkolles.No comments:

Post a Comment