27 December 2016

Ndalohen dy sirianet ne kufi

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Gjirokastër tha se më datë 25.12.2016, në aksin rrugor Jorgucat–Sarandë, janë kapur 2 shtetas të huaj, emigrantë të paligjshëm, nga Siria dhe Iraku. Në përfundim u procedua me urdhra largimi me ekzekutim vullnetar.

No comments:

Post a Comment