30 December 2016

Muzeu "Kokalari" sjell foton e rralle,ja nepunesit e bashkise 80 vite me pare

Nëpunësit e Bashkisë Gjirokastër kur Shqipëria ishte Mbretëri. Mes tyre dhe një grua Zurha Gjebrea 

No comments:

Post a Comment