11 December 2016

Libohove ,punime sistemuese per te mbrojtur rrugetBashkir Libohove tha se pas rikonstruksionit të disa rrugëve të brendshme, vazhdojmë punën për sistemimin e përrenjve dhe kanaleve, në mënyrë që të shmangim përmbytjet dhe vërshimet e ujërave. Së fundi ndërhymë në lagjen "Hoxhallarë" te përroi i Panos, ku sistemuam një pjesë kryesore të këtij përroi që shpesh vështirësonte kalimin e njerëzve dhe shkaktonte përmbytje të rrugës. Po punojmë ndërkohë edhe për të kompletuar me ndriçim rrugët e lagjeve "Kalista" e "Marinë".

No comments:

Post a Comment