11 December 2016

Keta nxenes na krenojne cdo dite

Kontrolli teknik i rradhes per nxenesit e violines ne shkollen artistique ne Gjirokaster flet per nje ecuri mjaft te mire te tyre . Perkushtimi dhe pergjegjesia per te dale sa me mire u pasqyrua  nga te gjithe edhe pse me emocione.

No comments:

Post a Comment