19 December 2016

Keshilli Bashkiak i Gjirokastres thirret te merkuren,ja rendi i dites

Ditën e mërkurë, datë 21.12.2016, ora 12.00, Këshilli i Bashkisë Gjirokastër organizon mbledhjen e radhës me këtë rend dite:
1. P/Vendim: Për “Dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën 01.- 30.11.2016”
2. P/Vendim: Për “Dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën 01.- 31.12.2016”
3. P/Vendim: Për “Dhënien e miratimit të qëndrimit të fëmijës Korina Sokol Sadedini në një qendër rezidenciale për personat me aftësi të kufizuara”
4. P/ Vendim: Mbi ”Dhënien me qera të tokave bujqësore të pandara, në pronësi të Shtetit, në të gjithë territorin administrative të Bashkisë Gjirokastër”
5. P/Vendim: Për “Miratimin e Paketës Fiskale”
6. Të ndryshme
Mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe mund të ndiqen nga të gjithë qytetarët e interesuar.

No comments:

Post a Comment