23 December 2016

Bashkia e Gjirokastres fton qytetaret per festen e fundvitit

Jeni gati të përjetoni një mbrëmje speciale? Të bëheni pjesë e një spektakli sa të veçantë, aq edhe magjepsës? Spektakël ku nuk do të jeni thjesht spektatorë, por pjesëmarrës aktivë. Artistë të zjarrit, kllounë, shfaqje akrobatike, lojëra. Të gjitha të shoqëruara me muzikë të përzgjedhur nga DJ të famshëm shqiptarë dhe gjirokastritë. Bashkia Gjirokastër ju fton që të gjithë së bashku të urojmë festa të gëzuara e një vit sa më të mbarë .
Datë 28 dhjetor 2016, ora 18.00 në sheshin “Çerçiz Topulli”

No comments:

Post a Comment