25 November 2016

Tryeze per projektet e BE-se

Delegacioni i BE me Bashkine Gjirokaster zhvilloi nje tryeze te rrumbullaket per projektet qe do financohen nga BE ne Gjirokaster dhe Njesite administrative ne 2017.

No comments:

Post a Comment