11 November 2016

Trajnime profesionale ne spital

Spitali Rajonal Gjirokaster vijon trajnimet   ne teori dhe praktik me protokollet e reja per kateterizimin urinar ferma dhe meshkuj.  Mentori i praktikave mesimore ishte  Bledar Late i cili realizoi  demostrimet dhe manipulimet me pajisjet e reja te laboratorit te infermieristikes.


No comments:

Post a Comment