16 November 2016

Takime me femijet,kunder narkotikeve

Në kuadër të marrveshjes me Drejtorine  Arsimore Rajonale Gjirokaster për programin "Edukim , ndërgjegjësim dhe reduktim i kërkesës për drogë dhe substanca të tjera të rrezikshme" , filluan takimet në shkollat 9-Vjeçare të Qarkut Gjirokastër. 

No comments:

Post a Comment