25 November 2016

"Sikur te ishe ti...", fushata e gjimnazisteve kunder dhunes

Po sikur të ishte vajza jote, motra jote? Mos i vrisni vajzat, por duajini dhe respektojini! 

Ky ishte mesazhi që nxënësit u përpoqën të jepnin sot në ditën ndërkombëtare kundër dhunës ndaj grave. 

Shpërndarja e fletëpalosjeve sot pranë institucioneve shtetërore është një rrugë sensibilizimi dhe revolte në të njëjtën kohë. Po sikur të ishe ti?


No comments:

Post a Comment