12 November 2016

Regime te forta,per gjendjen ne Gjirokaster


Cpo ndodh ne Gjirokastren e UNESCO-s? 


Rruget jane care nga ujesjellesi e 20 kv-shi dhe punimet jane braktisur. Uji rrjedh ngado, kalldreme te prishura. Unaza e qendres po e zgjeron rrugen por po demton banesat dhe cenon sigurine e tyre. Banoret ankohen se mungon vleresimi sizmik dhe kompanite zbatuese skane asnje mase teknike per nje jete normale te banoreve, sigurine e ndertesave dhe akses te sigurte te vizitoreve ...

No comments:

Post a Comment